Hoy es

viernes, 19 de octubre de 2007

Vuelta al gym

Como escribí en el post de ayer, hoy he vuelto junto a Raquel al Accura, pero me he mantenido detrás de la barrera, como en los toros. Iba de camuflaje, sin el disfraz de spinning ni el de entrenador personal, pero aún y así la gente me ha reconocido, no sé porqué... ;)Llegamos sobre las 19h, calentamos un poco en la elíptica y nos metemos en la clase de spinning. Tocaba sesión de potencia, que para volver a subirme a una bici después de una semana no estaba nada mal. Me han salido los siguientes datos de entrenamiento: 51', 176 max, 144 med, 688 kcal. Cómo se nota la diferencia de dar una clase como monitor, en la que has de estar constantemente pendiente de muchos aspectos (motivar a la gente, controlar intensidad, guiarlos por el camno correcto...), respecto a estar en la clase como alumno, en donde puedes centrarte únicamente en controlar tus pulsaciones y entrenar para tí mismo.
Al terminar la clase, sesión bien merecida de SPA de 1 hora!!! Yuhuuuuu, hemos salido como nuevos!

Mañana, si nos despertamos con fuerzas, que seguro que sí, nos vamos a Ripoll de visita cultural y a hacer un poco de senderismo por la via verde que sale desde allí.

4 comentarios:

IceXavi dijo...

Encara que anem d'incògnit sempre ens troben...jejeje Xcert...Vas a la via verda de Ripoll?? Aquella que vam "organitzar" tu i jo a 3r??jejeje Jo vaig estar aquest estiu per preparar el Camino...quins records més xulos!!
Una abraçada crack! Disfruta!
Xavi.

Miguel Angel dijo...

Xavi, siiiiii, anirem al final demà dissabte. Te'n recordes de tota l'organització i de la memòria que vem fer? Jo! És veritat, quins records mes xulos. Farem només la primera part (de Ripoll a Sant Joan de les Abadesses) caminant. Ja t'explcaré com ens ha anat. Ciao!

Mariona dijo...

Jo en una sessió d'spinning de 40-45 minuts no gasto mai més de 400 Kcal. M'has d'explicat com ho fas per arribar a les gairebé 700!! Que vagi molt bé per Ripoll, abrigueu-vos que a primera hora farà fresqueta!

Miguel Angel dijo...

Mariona, el consum calòric depèn de múltipes factors, entre ells, els más importants són:
- Sexe
- Edat
- Pes
- Composició corporal (greix, múscul...)
- Condició física
- Intensitat de la classe...
Per norma, les dones cremeu moltes menys calories que els homes per diversos factors, però una cosa també molt important és el pulsímetre que facis servir, perque per exemple, a mi abans em passava com a tú. Ámb l'antic pulsímetre que tenía no aconseguia cremar més de 500 kcal en 45'i en canvi, amb aquest, que és molt més exacte i fiable sí.
Espero que t'hagi resolt en part el dubte que tenies.